2020

Rajz- és minikert pályázat! Díjátadó és ajándékok a Gesztenye Liget Fesztiválon, 2021. október 9-én!

„FESTŐI KAROLINA”

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Kedves rajzolni és/vagy kertészkedni szerető Óvodások, Kisdiákok, Nagydiákok!

A Pécsbányai Közösségi Ház csapata gondolt egyet, és idén két kategóriában is várja egy óvodai és négy iskolás korcsoport alkotásait.

1, Egyrészt szeretnénk, ha megálmodnátok a Pécsbányán található, régen bányaként működő, egy ideje viszont rendezés alatt álló Karolina-külfejtés jövőjét. Mit látnátok ott szívesen? Arborétumot? Parkot? Erdei tanösvényt? Sportpályát? Művészeti alkotótelepet? Netán egy űrbázist? Kíváncsiak vagyunk vágyaitokra, elképzeléseitekre, és nagyon várjuk rajzaitokat a Pécsbányai Közösségi Házba (akár postán, akár személyesen).

Határidő: 2021. október 01. 14.00

2, Másrészt reméljük, vannak köztetek hobbi-kertészek, akik a mindenféle rendű-rangú növények rajongói. Tőletek azt kérnénk, hogy álljatok össze minimum 4 fős csapatokba, és alkossatok közösen „minikertet”! (Egész osztályok is pályázhatnak.) Fogjatok egy régi lavórt, hatalmas fazekat, dézsát vagy éppen kishordót, tervezzetek bele egy minikertet, ültessétek el a növényeket, és hozzátok el nekünk a Pécsbányai Közösségi Házba.

Átvétel: 2021. október 04-én, 9-18 óráig.

Korcsoportok:

1. óvodások
2.I.-II. osztály
3. III.-IV. osztály
4.V.-VI. osztály
5.VII.-VIII. osztály

A zsűri által kiválasztott művek alkotói díjazni fogjuk, és számíthatnak ajándékokra is.

 A díjakat és ajándékokat 2021. október 9-én adjuk át a pécsbányai Gesztenye Liget Fesztiválon.

 

Nagy örömmel és izgalommal várjuk alkotásaitokat. Jó munkát, elmélyült alkotó perceket és sikeres iskolai évkezdést kívánunk barátsággal:

a Pécsbányai Közösségi Ház csapata nevében

Bogárdi Aliz (30/317-7443)
szakmai vezető, programszervező

Pécsbányai Közösségi Ház, Pécs, Gesztenyés u. 17

 

Ezt a bejegyzést ekkor publikáltuk: péntek, szeptember 10th, 2021 13:03-kor az alábbi kategóriában Új. A visszajelzéseket az alábbi linken köveheti: RSS 2.0 You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply