2020

Alkotótábor és Juniális Pécsbányán

Június 16-21. között nagy volt a pezsgés a Pécsbányai  Közösségi Házban: másodszor tartottunk egész hetes művészeti alkotótábort Pécsbányán, melynek zárónapján minden műhely bemutatta elkészült alkotásait: a fiatal felnőtt férfiak szabadtéri színpadot építettek, Czudar Orsi egy kisebb férfi csapattal indiánsátrat épített bambuszból, a nagyobb lányok és nők divatos ruhákat terveztek és varrtak, a médiaműhely csapata kisfilmet készített a táborról, a színházasok pedig előadtak egy színdarabot, amit ők írtak a tábor alatt. A médiások kisfilmje betekintést enged a kulisszák mögé, ha van kedvetek keressétek a filmet youtube-on „Alkotótábor Pécsbányán” címmel. (https://www.youtube.com/watch?v=NfFiI-YCbeg)  Egy biztos, hogy életünk legkiegyensúlyozottabb, legsikeresebb tábora volt ez. Mindenki a helyén volt – gyerekek és felnőttek egyaránt.

A tábor vasárnap a Juniálissal zárult, ahol a műhelyek bemutatták, hogy min dolgoztak egész héten vagy akár már azt megelőzően az év során a DDOP program keretén belül. A műhelyek bemutatkozásán kívül számos színes programon vehettek részt a Közösségi Házba látogatók: megkóstolhatták a főzőverseny ínycsiklandozó lecsókülönlegességeit, kézműves foglalkozásokon vehettek részt, ugrálóvárazhattak, arcot festethettek, zsonglőrködni tanulhattak, megtekinthettek egy a média műhely legjobb alkotásaiból készült fotókiállítást, este pedig búcsúzóul megtekinthették két meghívott zsonglőrünk tüzes bemutatóját. Úgy hiszem senki nem bánta meg, hogy eljött!

Ezt a bejegyzést ekkor publikáltuk: szerda, július 8th, 2015 09:00-kor az alábbi kategóriában DDOP. A visszajelzéseket az alábbi linken köveheti: RSS 2.0 You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply