2020

Hírlevél 2012 április

Április 6-án, 13.00-16.00 között ÉLMÉNYFESTÉST szervezünk ?Húsvétváró? témakörben a Közösségi Házban pécsbányatelepi 6-11 éveseknek.
A részvétel díjtalan, a gyerekek jó, ha összekoszolható ruhában jönnek, mert a festék rámehet a ruhájukra. (Temperával dolgozunk majd, ami utána kimosható.)
Április 7-én országos RETRO túra
Pécs Városi  Természetbarát Szövetség másodszor rendezi meg a Retró túrát. A túrán három táv, 25 km, 15 km és 8 km közül lehet választani.
Rajt: 7.00-11.00* Pécsbánya, Közösségi ház , Pécs, Gesztenyés u. 17. Útvonal és további részletek a honlapunkon: www.pvtsz.hu
A túrán szolgáltatásként zsíroskenyeret, üdítőt és ?retrós? finomságokat kínálunk, a sikeres teljesítésért kítűzőt és emléklapot adunk a résztvevőknek.
A Rendezvény helyszínén RETRÓ kiállítást tervezünk. Kérjük a résztvevőket, hogy egy-két retrós emléket hozzanak magukkal a 70-es és 80-as évekbol (pl: Moncsicsi, Rubik kocka, Polimer kazetta stb.), melyeket felcímkézve, névre szólóan kiállítunk. Majd a beérkezést követően, mindenki visszakapja féltve őrzött értékeit. Retró ruhában megjelenőknek + meglepetést adunk!
Április 12-én 17.00 órától ÉLETMÓD klub a Közösségi Ház Klub-könyvtárában.
Téma: Cukorbetegség. Új világjárvány? Én is cukros lehetek?
Előadó: Dr Szelestei Tamás osztályvezető főorvos, diabetológus
?TÖRŐDJÖN TÖBBET EGÉSZSÉGÉVEL?
Április 21-én 14.00 kezdettel PALEO-nap
. Globális élelmiszerválság és a civilizációs betegségek összefüggése . népesség robbanás, a mezőgazdaság válsága és hibás szerkezete . mesterséges, és módosított élelmiszerek a táplálkozásunkban . GMO, adalékok, E számok . legújabb kori ember = beteg ember . a civilizáció időzített bombái = Diabétesz, Szklerózis Multiplex, Autoimmun betegségek, Allergia, Coeliakia, Ekcéma, Szív és érrendszeri betegségek
A paleolit táplálkozás válasza erre!
Előadó: Dr. Tóth Csaba, Belépő: 1.000.-/fő áron a helyszínen vásárolható
Helyszín: PBház Pécs, Gesztenyés u. 17. 46° 6?47.60?É, 18°14?41.30?K
Április 21-én 19.00 órai kezdettel NOSZTALGIA-DISCO
Többek, többször kerestek kéréssel: szeretnének rendszeresen valamilyen könnyű, zenés szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget a házban. Mi, akik már elhagytuk a fiatal kort, szombaton zenés, táncos társasági estet rendezünk.
A 70-es, 80-as évek temperamentumos zenéire szórakozhatunk, ?bulizhatunk? Magyarország első női lemezlovasának segítségével.
A hangulatfelelős: Bergmann Andrea
Minden korosztályt szeretettel várunk !
Belépő: 500.-/fő + egy kis inni, harapnivaló
Április 28-án SPORTNAP
A pécsi 604.Szent Mór Cserkészcsapat szervezésében egész napos sportrendezvény van készülőben, benne csapat- és sorversenyekkel. A részletes program még nem állt össze egészen, de Húsvét után már lehet érdeklődni róla a Közösségi Házban.
Minden pécsbányatelepi fiatalt ? akit érdekel a cserkészet, a sport, egy jó közösség ? sok szeretettel várnak a cserkészek.
Mindenkinek áldott
húsvéti ünnepeket kívánunk!

Ezt a bejegyzést ekkor publikáltuk: szerda, április 4th, 2012 05:58-kor az alábbi kategóriában Hírlevél. A visszajelzéseket az alábbi linken köveheti: RSS 2.0 You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply